Sensotec Nederland

KEURMERKEN

Alle producten van Sensotec voldoen aan de benodigde keurmerken. U kunt op deze pagina meer informatie terugvinden betreffende de algemene keurmerken. Bij de producten kunt u de exacte certificeringen terugvinden.

Onze keurmerken

lpcb-large

LPCB:

www.redbooklive.com
LPCB staat voor Loss Prevention Certification Board – een certificering
van BRE Global Limited (ook wel bekend als BRE Certification Limited),
LPCB certificering is een goedkeuring van BRE Global voor brandveiligheidsproducten.

keurmerk rookmelderFHB10

VDS

KOMO (inclusief toelichting ivm wijziging vanuit KOMO)

NEN2555:

NEN 2555 geeft eisen voor niet-ioniserende rookmelders met een vaste gevoeligheid, die in woonfuncties worden toegepast, met als doel de daar aanwezige personen door een ingebouwde akoestische signaalgever te waarschuwen voor rookontwikkeling ten gevolge van een brand. Verder geeft deze norm de voorschriften voor de projectie van melders die kunnen zijn voorzien van: – een mogelijkheid voor koppeling met andere rookmelders;- een mogelijkheid voor de aansturing van externe apparaten;- een voorziening voor een alarmpauze.

Politiekeurmerk:

Binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt aandacht gegeven aan brandveiligheid door middel van rookmelders, een vluchtvriendelijke deur
en een beheerplan. Alle komo-gecertificeerde produkten van Sensotec zijn automatisch voorzien van het PKVW. Deze produkten zijn ook te vinden op de website van het politiekeurmerk onder produkten.

OPLOSSINGEN VOOR UW VEILIGHEID